Avís legal i condicions d'ús de el portal

 

Informació general

Amb la finalitat de complir amb l'article de la Llei 34/2002 de Serveis de Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, informem als usuaris de la següent informació:

 

Dades generals

El present avís legal regula l'ús i utilització del lloc web www.daiba.es, de què és propietari Daiba Disseny S.L, amb seu social a  Carrer d'Entença, nº 115, 08015 Barcelona,  BCN.

Condicions d'ús

Les condicions d'accés i ús de el present lloc web es regeixen per la legalitat vigent i pel principi de bona fe comprometent-se l'usuari a realitzar un bon ús de la web. No es permeten conductes que vagin contra la llei, els drets o interessos de tercers. Ser usuari del web www.daiba.es implica que reconeix haver llegit i acceptat les presents condicions i el que les estengui la normativa legal aplicable en aquesta matèria. Si pel motiu que sigui no està d'acord amb aquestes condicions no continuï usant aquest web. Qualsevol tipus de notificació i / o reclamació solament serà vàlida per notificació escrita i / o correu certificat.

Responsabilitats

Daiba Disseny S.L no es fa responsable de la informació i continguts emmagatzemats en fòrums, xarxes socials o qualsevol altre mitjà que permeti a tercers publicar continguts de forma independent en la pàgina web de l'prestador. No obstant això, tenint en compte els art. 11 i 16 de la LSSI-CE, www.daiba.es es compromet a la retirada o si escau bloqueig d'aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislació nacional o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre públic. Tampoc l'empresa es farà responsable dels danys i perjudicis que es produeixin per fallades o dolentes configuracions de programari instal·lat a l'ordinador de l'internauta. S'exclou tota responsabilitat per alguna incidència tècnica o fallada que es produeixi quan l'usuari es connecti a internet. Igualment no es garanteix la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a la pàgina web. De la mateixa manera, Daiba Disseny S.L es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en la seva pàgina web, així com la configuració o presentació del mateix, en qualsevol moment sense assumir alguna responsabilitat per això.

Propietat intelectual e industrial

Daiba Disseny sl és titular de tots els drets sobre el programari de la publicació digital, així com dels drets de propietat industrial i intel·lectual referits als continguts que s'hi incloguin, a excepció dels drets sobre productes i serveis de caràcter públic que no són propietat d'aquesta empresa. Cap material publicat en aquesta web podrà ser reproduït, copiat o publicat sense el consentiment per escrit de Daiba Disseny S.L. Tota la informació que es rebi a la web, com comentaris, suggeriments o idees, es considerarà cedida a Daiba Disseny S.L de manera gratuïta. No s'ha d'enviar informació que no pugui ser tractada d'aquesta manera.

Ley aplicable y jurisdicció

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per a qualsevol litigi que pogués sorgir relacionat amb el lloc web o l'activitat que en ell es desenvolupa seran competents Jutjats de Barcelona, ​​renunciant expressament l'usuari a qualsevol altre fur que pogués correspondre-li.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password