Col·laboració amb despatx Marina Sezam

person Publicat per: Daiba disseny list En: Projectes El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 316

es va dur a terme un impressionant projecte de redistribució i reforma integral per a una parella.

que tenien la necessitat d'aprofitar al màxim la llum natural i l'espai al seu dúplex de 85 m2 útils interiors. L'objectiu principal era crear una llar funcional i harmoniosa que complís amb totes les seves necessitats.

Per aconseguir-ho, es va posar especial atenció a cada detall i racó de l'habitatge. Es van dissenyar solucions enginyoses d'emmagatzematge que s'integraven de manera intel·ligent al disseny general.

Els armaris de paret s'amagaven darrere de miralls, s'aprofitava l'espai sota l'escala i es creaven petits buits estratègics per maximitzar la capacitat d'emmagatzematge sense comprometre l'espai disponible.

Aquesta estratègia va permetre alliberar al màxim les àrees comunes i les habitacions, brindant una sensació d'amplitud i fluïdesa a tot l'habitatge. A més de l'aprofitament de l'espai, es va fer especial atenció a la il·luminació estudiada de cada ambient.

La llum natural es va maximitzar mitjançant l'obertura d'espais i la col·locació estratègica de finestres. També es van fer servir llums artificials acuradament seleccionades per crear ambients acollidors i ressaltar els detalls arquitectònics i decoratius.

Pel que fa a la decoració, es va buscar una estètica equilibrada i harmoniosa. S'optà per una paleta de colors cromàticament equilibrada, que aportava serenitat i coherència visual a tot l'espai. Els materials seleccionats reflectien qualitat i durabilitat, alhora que es mantenien línies senzilles i elegants.

Destacant l'excel·lència en l'execució, el paviment va ser instal·lat per la reconeguda empresa Daiba, assegurant-ne una qualitat impecable i un resultat estètic en perfecta harmonia amb la resta del projecte. En resum, aquest projecte de redistribució i reforma integral no només va aconseguir satisfer les necessitats d'una parella amb dos fills, sinó que també va crear una llar acollidora i funcional on la llum natural i l'espai van ser aprofitades al màxim.

Cada racó va ser dissenyat acuradament per optimitzar l'emmagatzematge, alliberant així l'espai per a les àrees comunes i habitacions. La il·luminació estudiada i la decoració cromàticament equilibrada van contribuir a crear una atmosfera harmoniosa i acollidora a tota la llar. Sens dubte, aquest projecte és un destacat exemple d'excel·lència en disseny i execució.

Marina Sezam

vallcarca-marina-sezam-02.jpg

MG_4720-min%20(1).jpg

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password