Revestiment de parets amb fusta

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 975

La fusta és un dels materials més marrecs que podem trobar per a interiors. Mobles de fusta, portes de fusta, terres de fusta i sí, també parets. El revestiment de parets amb fusta és una cosa que ens pot portar molts avantatges, no només estètiques, també a nivell funcional. Avui parlem de tot el que has de saber a l'hora de revestir les parets de fusta a casa teva.

Quins són els avantatges de fer servir fusta per revestir parets?

Els avantatges estilístics del revestiment de parets amb fusta estan més que clars. Hi ha una gran varietat d' acabats, colors i textures. Una aportació que farà casa nostra molt més càlida i llar, sens dubte. Quins són els avantatges de fer servir fusta per revestir parets?

Els avantatges estilístics del revestiment de parets amb fusta estan més que clars. Hi ha una gran varietat d' acabats, colors i textures. Una aportació que farà casa nostra molt més càlida i llar, sens dubte. És més fàcil d'instal·lar comparat amb altres revestiments, això fa que el preu baixi considerablement. Així mateix, el manteniment no és excessivament costós, una cosa que s'agraeix.

De totes maneres, has de tenir en compte que per a aquest tipus de treballs és millor contractar especialistes.

Quin tipus de revestiments de fusta hi ha?

Existeixen diferents tipus de revestiments de fusta per a parets. Una de les opcions més senzilles i econòmiques tal vegada sigui la de panelar la paret usant taulers o taules. A més, es poden escollir des de melamines (més econòmiques) fins a taules de fusta massissa. Podem lacar-les o deixar-les al natural, o bé apostar pels taulers xapats que són els més econòmics. Una altra opció són els laminats, que generalment són usats per a sòls, tot i que també es poden fer servir per revestir les parets. Pots escollir lames amb o sense sistema de clic, i un sinfí de dissenys. A més, aquests laminats estaran tractats i preparats per tenir característiques addicionals que donaran confort a la casa.Una altra opció són els matxs. Es tracta de taules de fusta que encaixen entre elles. Els acabats solen ser vernissos o pintures. El resultat final és una veritable preciositat, podent escollir fustes nobles i vernissos que ressaltin les característiques naturals de la fusta. 

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password