Com donar-li més vida útil al Parquet

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 1013

El parquet és un paviment molt vistós estèticament, però hem de tenir una sèrie de cures per mantenir-los en perfectes condicions i que sempre sembli nou.

Alguns consells perquè protegim i cuidem millor el nostre parquet:

Hem de col·locar felpas netes a l'entrada de la casa, ja que la major part de la brutícia la traiem en entrar a la llar.

En cas que tinguem paviments laminats, hem d'evitar envernissar-los i polir-los, perquè d'aquesta manera ho podem fer malbé. 

És molt important col·locar sempre feltre en taules, cadires o mobles ja que aquests poden rattar fàcilment el terra. Hem de fer el mateix en adorns, escultures, etc. En cas que no col·loquem aquesta protecció, els aranyesos seran evidents amb el pas del temps.

També hem de tenir cura de les plantes, ja que si les recolzem directament sobre el parquet es poden produir danys . En el cas de la circulació de cadires de roda, és imprescindible col·locar proteccions de metacrilat a les rodes per evitar ratllades i desgast per la circulació.

En cas que tinguem parquet flotant, no hem d'ancorar (perforar, cargoles elements a terra) sense abans tenir en compte que la instal·lació es pot dilatar.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password