Combinar terres de fusta amb ceràmica, èxit assegurat

person Publicat per: Daiba Disseny list En: Terres El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 1889

Combinar terres de fusta amb ceràmica és una bona solució decorativa si vols donar-li un toc diferent i atractiu a un espai.

Dos materials molt ben avinguts amb els quals pots jugar i crear múltiples combinaciones.Cuando t'enfrontes a la reforma d'una llar, a més de comptar amb uns bons professionals que t'orientin has de prestar especial atenció als acabados.A meu especialment m'encanten els sòls hidràulics als que ja vaig dedicar un post fa temps. Em sembla que doten de molt caràcter a l'espai on els col·loquis.

Així que si barreges dos materials tan nobles com la fusta i la ceràmica, tindràs com a resultat un sòl vistós i durador. Aquesta tècnica et servirà tant per separar zones dins d'una mateixa estada, o com a element de transició entre dues habitacions diferents.Per això, anem a veure en imatges diverses maneres d'integrar aquesta combinació en diferents espacios.Diseña una catifa de rajoles hidràuliques .En entrades i passadissos queda molt bé crear una catifa de ceràmica en els sòls de fusta. A l'ésser la primera estada de la casa, és un bona carta de presentació que no passarà desapercebuda als teus convidats.

Crea ambients diferentes.Si tens una sala d'estar amb el menjador o la cuina integrada, aquesta és una idea genial per separar els dos ambients. Una manera senzilla que et permetrà zonificar sense haver de col·locar elements verticales.tege la fusta en cuines i banys. Tant en cuines com en banys, a l'tractar-se d'espais més delicats, aquesta barreja és una bona solució a tenir en cuenta.Coloca la rajola només a la zona d'aigües, sense por que pugui fer-se malbé la resta de la fusta.

Etiquetes Parquet Terres

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password