Idees per a una terrassa perfecte

person Publicat per: Daiba Disseny list En: Terrasses El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 1446

La cultura oriental ha desembarcat a la gran majoria dels països occidentals. Així, són nombroses les persones que, d'una manera o altra, segueixen d'alguna manera aquesta cultura.

D'aquesta manera, en un dels llocs privilegiats de la casa podreu comptar amb una decoració que us ajudi a crear aquest espai de calma i relaxació que esteu buscant.

La decoració japonesa segueix molts dels preceptes culturals desenvolupats en la tradició del seu país. Per això, compta amb característiques determinades d'una gran longevitat. D'aquesta manera, recolzats pels costums utilitzen tot tipus d'elements que ajuden a preservar la calma en l'espai. L'estil Zen neix amb un dels corrents culturals i filosòfiques de la cultura japonesa.

D'aquesta manera, es porta a l'àmbit de la decoració la posició i els elements adequats per mantenir la Pau interior. Així, aquest estil decoratiu útil sobretot elements minimalistes i senzills. Per a això, se serveix sobretot d'objectes fabricats amb materials naturals. D'aquesta manera, tracta d'aconseguir un equilibri en el conjunt de l'espai i una harmonització. La Llum, el color i els elements han de seguir una disposició adequada per aconseguir-ho.

D'aquesta manera, és important fer una bona selecció deixant només el mobiliari necessari. L'excés no és bon company de la decoració zen. D'altra banda, hem de tenir en compte que hi ha elements Zen. Mobles, sòls o il·luminació no segueixen un disseny especial decoratiu. Així, per aconseguir una terrassa estil Zen, l'adequat serà adaptar objectes comuns a la disposicionZen.

La forma de distribuir l'espai hauria d'adoptar l'equilibri, harmonia i senzillesa. Per a això, ens servim principalment de la fusta, el vidre i les pedres. Així, els colors pàl·lids o suaus predominen en la decoració de l'espai. A més, per acompanyar l'ambient, la il·luminació sol col·locar-se de forma indirecta i discreta.Una de les coses que pot ajudar en la decoració per a una terrassa Zen perfecta és la música.

En la mateixa línia que el comentat anteriorment, la música ha de ser suau i agradable. D'aquesta manera, aconseguirem crear un ambient d'harmonia i calma on trobar aquest espai de repòs necessari. Com ja hem comentat els espais Zen busquen oferir un amable còmic en calma i harmonia. Per aquest motiu, no hi ha millor lloc per a això que la natura. Així, sempre que sigui possible, hem d'intentar introduir elements naturals per crear aquest ambient. Plantes, aigua, sorra, pedres ... tot és possible en l'ordre i la quantitat adecuadas.Per aquest motiu, els objectes naturals cobren una especial importància a l'hora de decorar una terrassa Zen. D'aquesta manera, les plantes tipus bambú o amb formes senzilles són l'opció ideal. Aquest tipus de plantes ofereixen totes les característiques necessàries per a una terrassa Zen; senzillesa, harmonia i tranquil·litat. D'altra banda també podem utilitzar petits arbres com el Bondai. Aquests elements tenen una clara tradició nipona i vénen com anell a el dit a aquests espais. Així, a més de com a decoració, en algunes ocasions podem també conrear alguns productes comestibles. L'important a l'incorporar les plantes és no recarregar l'ambient i seguir mantenint la senzillesa i l'harmonia general de l'espai a la terrassa Zen.

D'altra banda un dels elements més cridaners en la decoració d'una terrassa Zen és l'aigua. Sens dubte, qualsevol lector haurà sentit aquesta tranquil·litat a l'estar assegut prop d'un riu o un llac i escoltar només el soroll de l'aigua movent-se. Per aquesta raó, si és possible incorporar una làmina d'aigua a la terrassa és sempre una gran opció. Per l'eleccion de l'paviment d'una terrassa Zen les opcions són clares: fusta o pedres natural. En la mateixa línia que el comentat anteriorment, la naturalesa ha de formar part de l'enrajolat. Així, la fusta i la pedra són els elements més recomanats per a aquest tipus d'espais. Gràcies a ells, aconseguirem unificar i dotar l'espai de l'harmonia necessària. Per a la eleccion de les fustes, podem optar per tons més foscos en comparació amb la resta d'elements. D'aquesta manera crearem un contrast especial i adequat per a la nostra terrassa.

Etiquetes Terrasses Exterior

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password