Reparar parquet antic

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 1256

Una de les preguntes més freqüents que rebem en les nostres consultes és sobre si es pot restaurar parquet antic en un habitatge. Com tots sabem, el parquet, tot i que gaudeix de múltiples beneficis, amb el pas del temps pot deteriorar-se (exposició al sol, ratllades causades per cops, arrossegament de mobles, etc.). 

Una de les preguntes més freqüents que rebem en les nostres consultes és sobre si es pot restaurar parquet antic en un habitatge. Com tots sabem, el parquet, tot i que gaudeix de múltiples beneficis, amb el pas del temps pot deteriorar-se (exposició al sol, ratllades causades per cops, arrossegament de mobles, etc.). És en aquest moment quan, davant d’aquests xacres i veient com el nostre sòl ja no llueix igual que el primer dia (a causa del seu “ús” també és lògica la pèrdua de brillantor), que hem de pensar en la forma de reparar-lo sense haver de gastar un dineral per substituir-lo. Les tendències actuals en disseny, a més, ens suggereixen canvis de tant en tant. Per què no canviar el terra de fusta i combinar-lo amb la resta de la decoració si aquesta s’ha modificat? Podem donar una nova imatge a l’estada i canviar, per exemple, el color del terra sense haver de posar-ne un de nou?

Per regla general, us confirmem que tant el parquet com la tarima solen gaudir dels avantatges d’una bona restauració. Tant el canvi de taules, així com els tenyits i poliments, fan meravelles amb els paviments de fusta d’aquestes característiques.

Si necessiteu restaurar el vostre parquet i canviar la seva aparença, el procediment per aconseguir-ho és ràpid i senzill, comptant amb l’experiència d’una empresa especialitzada, que aporti als professionals oportuns. Des de la nostra entitat us ajudem durant tot el procés. Al principi, per prendre les decisions òptimes de manera que el vostre terra de fusta vesteixi d’acord amb la vostra idea; i, al llarg de la restauració i a la fi, per garantir l’èxit dels resultats obtinguts.

Com és el procés de restauració

Per poder dur a terme una restauració competent ens cal d’una estada buida de manera que puguem procedir al primer pas: el poliment de la fusta antiga per eliminar el vernís -o oli-, les imperfeccions i qualsevol altre tipus de marques existents. Un cop finalitzat el poliment i netejada la zona de les restes d’aquest procés, si només volem tornar l’aparença inicial al parquet, es donen entre dues i tres capes de vernís (o oli) per tornar-li la brillantor del primer dia. Si el que preferim és donar un enfocament nou i canviar la seva aparença, després de l’escatat haurem d’aplicar el tractament necessari per aconseguir l’estil que desitgem.

En relació a la taula o làmina de fusta, un detall important que hem de considerar per poder restaurar el nostre parquet, és certificar el seu gruix per garantir que aquest és suficient i ens permetrà treballar-la sense incórrer en riscos innecessaris. Qualsevol professional que conegui el material amb què treballa, es pot donar compte per l’aspecte superficial de la qualitat de la fusta que haurà de reparar, però mai està de més avançar-nos a això i verificar el seu gruix.

Si esteu contemplant la possibilitat d’instal·lar un nou terra de fusta, o creieu que l’únic que passa és que les vostres taules han perdut força i necessiteu de qui us ajudi a torna’ls-hi tota la vida que han perdut, no ho dubteu i poseu-vos en contacte amb la nostra empresa Daiba Disseny. Us ajudarem en tot el que necessiteu per dur a terme el meritori procés de reparació o substitució del vostre antic parquet, sense més dilació, i amb totes les garanties d’un servei efectiu i de confiança.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password