Beneficis d' envernissar el terra del parquet després de l' estiu

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 299

Tot i que és una de les èpoques més esperades de l'any, el cert és que l'estiu pot resultar altament perjudicial per als sòls de parquet si no s'han pres les mesures necessàries per protegir-los, ja que les altes temperatures, la humitat i un major trànsit de les persones poden accelerar el desgast de la fusta i la pèrdua de la seva brillantor natural,  afectant negativament la seva aparença estètica.

Si no el protegis i has notat que al teu terra de fusta no li han assegut bé aquests mesos d'estiu, una de les millors solucions és envernissar el parquet, ja que l'envernissat et permetrà restaurar-lo i recuperar la seva brillantor, aconseguint que torni a lluir com el primer dia.

De fet, és totalment recomanable envernissar els sòls de fusta natural cada cert temps per mantenir-los en bon estat. Volem fer esment a "fusta natural", ja que les tarimes sintètiques o sòls laminats no es poden envernissar

Protecció duradora del vernís:el vernís actua com una capa protectora, encarregant-se de mantenir el terra de parquet protegit davant el desgast diari, augmentant la seva vida útil i manté el seu aspecte intacte per més temps.

Restauració de la brillantor: l'envernissat renovarà la brillantor natural del parquet, retornant-li la seva aparença original i fent-lo lluir com el primer dia.

Resistència al desgast: el vernís proporciona una capa duradora que protegeix contra el desgast causat pel trànsit constant i els diferents elements als quals pugui estar exposat.

Fàcil manteniment: un parquet envernissat és molt més fàcil de netejar i, per tant, de mantenir, ja que les partícules de brutícia i pols no s' adhereixen amb tanta facilitat a la superfície protegida.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password