Tocar un terra de fusta és beneficiós per a la salut

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 281

Segons el recent estudi publicat per L'Associació Nacional de Fabricants de Parquet, el sòl de fusta és beneficiós per a la salut humana.

L'ambient urbà genera estrès a la majoria de la població. El 1950, menys d'un terç de la població mundial vivia en assentaments urbans. En contrast, el 2014 el 54% de la població viu en àrees urbanes. Nombrosos estudis demostren que l'estrès és superior entre persones que viuen en ambients urbans i com a conseqüència, cada vegada més es promou un major contacte amb ambients naturals que redueixen aquest estrès i promouen la relaxació.

La fusta, és un material natural que ha estat utilitzat en la construcció i la fabricació de mobiliari sempre. La fusta ajuda a la relaxació de les persones, redueix l'estrès i té beneficis per a la salut que han anat demostrant diferents estudis.

L'estudi més recent realitzat al Japó per; Harumi Ikei, Chorong Song, i Yoshifumi Miyazaki, titulat "Physiological Effects of Touching the Wood of Hinoki Cypress (Chamaecyparis obtusa) with the Soles of the Feet" analitza els efectes psicològics derivats de tocar fusta amb la planta del peu, perquè la fusta ha estat àmpliament utilitzada en la fabricació de sòls de fusta.  En un altre estudi anterior es va demostrar que tocar fusta amb el palmell de la mà redueix l'activitat de l'escorça prefrontal, incrementa l'activitat del sistema nerviós parasimpàtic i redueix l'activitat del cor, la qual cosa es tradueix en què tocar fusta indueix a un estat de relaxació psicològica.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password