COM REUTILITZAR EL PARQUET FLOTANT?

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 242

Com bé sabràs existeixen principalment dos tipus de parquet: el parquet natural i el parquet laminat.

El parquet natural està compost íntegrament de fusta massissa, mentre que el parquet laminat (també conegut com a parquet sintètic) està format per diferents capes de diferents materials, alguns dels quals no són fusta.

A l' hora de realitzar un manteniment d' un parquet natural que ha patit desgast i danys pel pas del temps, la forma tradicional de fer-ho consisteix a apujar la superfície de la fusta per després envernissar-la i que quedi com a nova. Això es pot arribar a fer fins a 3 vegades, cosa que allarga la vida útil del parquet. 

Així doncs, tenint en compte que el parquet natural és l'únic tipus de parquet que permet ser encoixillat per a la seva reutilització, ja que és l'únic que la seva capa superior està composta de fusta.

En el cas del parquet laminat, com la seva superfície està composta d'una resina que ofereix la resistència extra que no té el parquet natural, no pot ser encoixinat. Si vols reciclar la tarima sintètica tan sols podràs intentar retirar les taules del parquet una per una per col·locar-les en una altra habitació o reutilitzar la fusta per a altres solucions decoratives. 

L'èxit d'aquest procés dependrà de com ha estat la tarima col·locada durant la seva instal·lació: això determinarà si podrem desmuntar el parquet sense que pateixi danys.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password