Problemes comuns al parquet

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 258

Com a instal·ladors de tarima volem dedicar aquesta nova entrada del bloc a veure els problemes més habituals conseqüència d'una mala instal·lació o manteniment d'aquestes superfícies i per descomptat conseqüència de la humitat.

Per què s'aixeca el parquet? El que passa és que el material creix de forma horitzontal fins a xocar amb la paret, el premarc de la porta o altres obstacles. De vegades, després de xocar, es formen un o diversos monticles que cedeixen en general en trepitjar-los.

Et recordem que això no passa amb les superfícies de fusta massissa. La veritat és que el parquet es pot aixecar per moltes causes. Una és una fuita d'aigua d'una canonada. En aquests casos, ho percebrem per la presència d'algun toll o zona humida. També pot passar que hi hagi una finestra o balcó mal segellats. Per aquí es colarà aigua que de forma progressiva anirà deteriorant el parquet.

Com a empresa especialitzada en tarima no podem acabar el post sense recordar-te que els electrodomèstics poden perdre aigua per diverses avaries i que aquesta aigua pot arribar al parquet fins a aixecar-lo. El problema pot situar-se a més a més en uns fonaments mal impermeabilitzats. En aquest cas veurem la humitat a les parets. Finalment, per a una conservació adequada del parquet o de la tarima flotant és fonamental que la humitat de l'habitatge no sigui excessiva. Si un pis estarà tancat durant una temporada llarga, el parquet pot acabar inflant-se. En aquests casos, podem apostar per un deshumificador. Com veus, la majoria de vegades en què aquestes superfícies s'aixequen, la humitat és la responsable.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password