Col·locar parquet per als nens?

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 244

Si tens nens, saps l'important que és tenir sòls còmodes i de baix manteniment a tota la casa. És possible que el teu nadó doni els seus primers passos al seu dormitori i, al llarg dels anys, probablement deixarà caure menjar al terra de la cuina i el menjador, per això et donem algunes raons per les quals col·locar parquet per als nens.

El parquet que tries pot fer que aquests moments preciosos siguin més segurs i ajudar-te a netejar els desordres quotidians amb més facilitat. Aquesta guia explora els parquets més segurs per a nadons i nens.

Probablement, desitges col·locar un parquet apte per a nens al dormitori del teu fill, però també has de considerar en quin altre lloc de la casa passen el temps els teus fills. Pensa en aquestes característiques abans de començar a buscar materials per a parquets:

Activitat: En dissenyar el dormitori, la llar d' infants o la sala de jocs d' un infant, pensa en totes les formes en què utilitzarà l' espai al llarg dels anys. Als nens sovint els agrada conduir cotxes de joguina o saltar a terra. El material del parquet en aquestes àrees ha de poder suportar alts nivells d' activitat.

Comoditat: A mesura que els nadons aprenen a caminar, necessiten una superfície suau per practicar els seus primers passos. Els parquets han de ser còmodes per als seus peus en creixement i un lloc segur per aterrar quan cauen.

Salut: Si el teu fill té al·lèrgies o altres afeccions respiratòries, necessita parquets que no retinguin la caspa de les mascotes, la pols o altres contaminants de l'aire.

Reducció de so: Als nens generalment els agrada saltar i esquerdar mentre juguen. És possible que desitges instal·lar un parquet que atrapi el so perquè els teus fills no molestin la resta de la casa.

Manteniment: Mentre els teus petits deambulen per la casa, poden vessar una mica de suc accidentalment o enderrocar una planta. Has d'instal·lar un parquet que sigui fàcil de netejar.

Les millors opcions de parquet per als infants.

 Fusta natural

La fusta natural és luxosa i estèticament atractiva, però també és duradora i segura per als nens. Pots trobar una espècie de fusta per als teus parquets en l'acabat del seu color desitjat que pugui resistir el desgast. Aquest material és segur per usar al dormitori del teu fill, la sala d'estar o la sala familiar. Aquests són alguns dels avantatges de tenir parquet de fusta amb nens a la casa:

Salut per als infants amb al·lèrgies: la superfície rígida de la fusta natural no s'adhereix a la caspa dels animals, el pol·len i altres al·lèrgens. Si s'acumula pols a terra, pots netejar-lo amb una aspiradora, una escomia o un trapezador.

Comoditat per mantenir-se net: després d'aplicar un acabat als seus parquets de fusta, no necessitaran tanta cura. La seva superfície natural i plana facilita la neteja en lloc d' atrapar brutícia o taques.

Laminat

El laminat tendeix a assemblar-se a la fusta natural, per la qual cosa està disponible en els mateixos colors i estils que trobaria en l' acabat de fusta. En comparació amb els parquets de fusta, aquest material tendeix a ser més durador i assequible. Com a resultat, pot usar-lo en qualsevol lloc de la casa.

Assegurança per a les activitats dels infants: Atès que el laminat és resistent a la humitat, no s' haurà de preocupar per vessaments i taques a terra. També és menys probable que es ratlla quan els teus fills juguen amb joguines amb superfícies rugoses.

Protecció per a nens amb al·lèrgies: El terra laminat té un segell hermètic que evita que el pèl dels animals, la brutícia, el pol·len i altres al·lèrgens es dipositin a terra. Si nota brutícia al seu parquet laminat, pot netejar-lo amb una aspiradora.

Facilitat de manteniment: Com a material durador, el laminat no requereix gaire cura durant la seva vida útil. Pots netejar fàcilment la seva superfície natural i resistent a l'aigua amb una aspiradora i netejar els vessaments amb un drap suau.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password