Parquet espiga i punta Hungria

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 1010

Els sòls també entenen de moda. Actualment, aquells que estan interessats a col·locar parquet en el seu habitatge pregunten molt pel parc a Espiga o Punta Hongria. ¿Quines són les seves característiques? Però abans, cal recordar els nombrosos avantatges que té el parquet enfront d'altres sòls. En primer lloc, un terra de parquet pot durar tota la vida, el seu manteniment és senzill (són fàcils de netejar), són molt versàtils (diferents colors i dissenys), tenen un gran poder com aïllant tèrmic; i són més naturals i ecològics que altres sòls.

¿Què és el Parquet a Espiga?

En aquest model de parquet, les lames es col·loquen formant un angle de 90 graus, la seva forma és similar a la d'una espiga. La seva instal·lació no és difícil, però sí que es recomana contractar un professional per a aquest procés.

Es va utilitzar durant segles en castells i palaus, per la qual cosa aporta un aire clàssic però a l'ordre del dia. L' aire senyorial que aporta a l' habitatge és únic, a més, aporta un gran dinamisme, ja que les línies són més senzilles. En aquest cas, el parquet a Espiga permet moltes combinacions de tons i mides. Per exemple, les grans creen sensació d'amplitud de l'estada. Segons l'espai on es col·loqui, pot resultar més bonic envejar-lo, com en cases rústiques. No cal oblidar, que aquest tipus de sòl combina perfectament amb els mobles, sigui quin sigui l' estil d' aquests.

Sens dubte, no és que el parquet Espiga estigui de moda, és que mai ha deixat d'estar-ho.

Parquet Punta Hongria

El parquet Punta Hongria o Chevron és molt similar al d'espiga. Igual que estigui, va ser utilitzat fa segles, principalment es trobava en cases de nobles francesos, però fins i tot el podem veure encara al Museu del Louvre. 

¿Quina és la diferència amb el parquet a Espiga? Fonamentalment, es tracta de l' angle d' inclinació el que crea la diferència. En aquest cas, les lames es col·loquen en angles de 45º o 60º. També es recomana que sigui un expert el que realitzi aquesta instal·lació. Un altre aspecte a tenir en compte és la direcció de la llum, ja que es pot jugar amb ella. ¿Per què és una bona opció aquesta modalitat? En primer lloc, genera moviment a l'estada, però a més compta amb múltiples acabats i qualitats i és atemporal.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password