Quines tendències es porten aquest any?

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 805

Saps què és l'Últim en Sòls per a Cases? Quins formats es fan servir aquest any tant en interior com a l'exterior?

Hi ha poques decisions dins del món del disseny, i de la construcció també, més importants que la de l' elecció del tipus de sòl. Des del punt de vista estètic es tracta d' un element de gran impacte, capaç de marcar l' estètica del conjunt. Existeixen diverses i interessants tendències en sòls per al 2022. Algunes complementàries i susceptibles de ser combinades i altres simples modes que més d'hora que tard deixaran de ser-ho. Aquí veurem que sòls es porten ara, que han estat vigents durant el 2019-2022 i que sembla que romandran durant algun temps.

Tendències sòls d'Interior per aquest 2022:

Canviar el tipus de sòl que tenim a casa no és precisament una feina senzilla i barata, més aviat és tot el contrari. Per això la nostra decisió ha d'estar ben meditada. Hem d'estar segurs que ens agradarà i que ens seguirà agradant després d'alguns anys.

Una petita excepció a aquesta premissa la trobem als sòls vinílics i també als laminats. Aquests permeten canviar de manera senzilla i relativament barata l'aparença del nostre sòl. 

Estan disponibles en multitud de dissenys, molts d'ells imitant altres materials, de manera que no serà necessari realitzar una gran obra per passar d'un terra de rajoleries a un amb aparença de parquet. Estan pensats per a interiors, no sent recomanable la seva instal·lació en patis, jardins o terrasses.

Sòls de Bambú:

El bambú és un material del qual fins fa uns anys tan sols ens sonava el nom, però, està arribant amb molta força i ho està fent per quedar-se. El bambú s'està consolidant no només per la seva aparença, també per les característiques del material. És resistent, econòmic i el cicle de creixement de la planta és molt superior a la d' altres espècies, la qual cosa també els converteix en una opció per a aquells que busquen opcions eco o respectuoses amb el medi ambient. La seva aparença és similar a la de la fusta, tot i que amb un vetejat més intens i marcat. Presenta un bon comportament davant de vernissos, tints i altres tractaments amb els quals l'aparença pot canviar molt. El normal és trobar-lo al natural, de tons clars, o carbonitzat, d'aspecte més vermellós.

Quant a la utilització del bambú com a sòl, si està tractat correctament es pot utilitzar fins a cuines i banys.

Parquets de fusta.

Durant els últims anys ens hem acostumat als dissenys regulars de parquet, però aquesta tendència està canviant. Ara tornen els parquets en espiga o amb formes geomètriques. Per a aquells que agraden d'ambients més rústics o simplement busquen una cosa diferent dins dels sòls de fustes o parquets també es porten les peces irregulars, amb diferents llargs i amples. És també tendència aplicar sobre aquests sòls de fusta una nota de color, no em refereixo exclusivament a tons uniformes de blanc o gris per a la totalitat del sòl, sinó a combinar diferents colors per a un mateix sòl.

Sens dubte és la millor elecció. Un material comode, natural, elegant i ecologic. Al llarg temps més econòmic que altres materials ja que tindrem un sòl per a tota la visa.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password