4 Consells per tenir cura dels sòls de fusta a l' estiu

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 218

Tot i que el manteniment d'aquest tipus de sòls no és gaire diferent del de la resta de l'any, cal tenir en compte algunes pautes, sobretot si vam estar fora de casa i no vam poder cuidar-lo durant una temporada.

En verano es muy habitual irse unos días de vacaciones, y si algo hacemos mal muchos de nosotros, es cerrar por completo nuestra casa y no permitir que ventile por ningún sitio. Aunque es normal que nos preocupemos por la seguridad, los suelos de madera necesitan ventilación, pero sin que les llegue el sol o la lluvia, ya que al estar todo cerrado, las temperaturas se disparan considerablemente.  En cas que no puguis o no vulguis ventilar casa teva, sempre pots demanar-li el favor a algú perquè s'encarregui d'aquesta tasca.

El sol i les altes temperatures són enemics de la fusta, sobretot si el sol incideix directament sobre el terra, ja que podria ensopegar-lo i danyar el vernís. Per evitar-ho, col·loca cortines o persianes durant l'època més calorosa. D'altra banda, no deixis que el terra es ressequi massa i friés regularment amb una fregona molt escorreguda (recorda que la fusta tampoc és amiga de la humitat).

Si la calor no es porta massa bé amb el terra de parquet, l'aire condicionat al màxim tampoc li fa cap favor. Fa servir l'aire condicionat moderadament i amb una temperatura constant i no gaire freda. Com veus, l'aire condicionat no només pot ser danyós per a les persones, sinó també per a diversos materials, ja que resseca l'ambient.

Les tempestes d'estiu arriben sense avisar quan menys t'ho esperes. En cas que hi hagi tempestes d'estiu, el més aconsellable és tancar ràpidament les finestres perquè el terra no es mogui, ja que podria patir danys irreparables. Si no pots tancar les finestres, assegura't almenys d'abaixar les persianes perquè no entri res d'aigua.

Seguint aquests consells i cuidant el teu terra de fusta com fas normalment durant tot l'any, t'assegurem que es mantindrà nou com el primer dia.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password