ELS MILLORS SÒLS DE FUSTA PER A LA TERRASSA O EL JARDÍ

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 957

Els sòls d'exterior et permeten revestir una zona de pas al jardí, les entrades i accessos a l'habitatge, l'espai situat al voltant de la piscina...

Dona-li un aire nou al terra de la teva terrassa amb paviments de fusta, actualment hi ha opcions al mercat molt versàtils. Són sòls que en molts casos pots instal·lar fàcilment el teu mism@ ja que venen en format de llosetes amb el que no requereixen d'un professional per instal·lar-los. A més pots triar el patró que vulguis i jugar amb les formes i les línies. T'oblidaràs de les sabatilles i gaudiràs d'anar descalç.

Aquests sòls de fusta per a zones d' exterior són fàcils de netejar i resistents a les inclemències del temps.Resistents a la intempèrie,decoratius i funcionals, els sòls d`exterior et permeten revestir una zona de pas al jardí, les entrades i accessos a l`habitatge, l´espai situat al voltant de la piscina.

Entre els sòls de fusta pots trobar diversos tipus, entre ells, els de fusta de pi, tropical o composite.

Repassem les característiques més comunes d'estres 3 tipus de sòls de fusta segons la seva composició perquè triïs quina necessites per a la teva terrassa. Has de tenir en compte, segons la regió en la qual visquis, les condicions climatològiques que haurà de suportar el material del sòl que triïs.

Les rajoves o lames de fusta de pi són l' opció més econòmica. En molts casos inclouen un tractament d'autoclau, un procés químic per protegir-la dels fongs, termites i insectes. Per a un adequat manteniment és aconsellable aplicar-li un protector específic dues vegades a l' any.

Per la seva banda, els de fusta tropical (Ipé, bangkirai, Pucté, Santa Maria...) són més densos, durs i resistents. Requereixen també un tractament protector, almenys una vegada a l' any.

El composite és una barreja de fibres de fusta i resines plàstiques (poden ser de PVC o de Polietilè d'Alta o Baixa densitat). Té l'aspecte càlid i decoratiu de la fusta i els avantatges d'un sòl plàstic, ja que té una resistència molt alta als fongs, termites i altres insectes que ataquen la fusta. És antilliscant gràcies a les seves ranures superficials i idoni per col·locar-lo als peus d'una dutxa exterior o al voltant d'una piscina, ja que és molt resistent a la humitat i al clor.

A l'hora de triar el teu sòl per a la terrassa, recorda sempre assegurar-te del grau de tolerància a la humitat, resistència a la intempèrie i tractament.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password