Fusta, fibres, lli i cotó: la decoració natural és més que una moda

person Publicat per: Daiba disseny list En: Parquet El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 239

Materials com fusta, fibres, lli i cotó es donen cita a les noves cases, modernes i sostenibles. 

La consciència eco creix com l'escuma. Afortunadament cada vegada més persones es preocupen pel que consumeixen en tots els aspectes de la seva vida; des de l'alimentació, la forma de vestir i fins a com decoren les seves llars. Per això busquen materials naturals, que procedeixin d'una font renovable natural, com ara la fusta, la pedra, les fibres vegetals, la llana...

Incloure a casa teva materials naturals fa que la decoració sigui atemporal, que es converteixi en un lloc acollidor i ple de personalitat i vida. Solen donar lloc a ambients bohemis, rústics, que ens recorden precisament a la Natura. Si els barreges amb elements més moderns també poden donar lloc a ambients més eclèctics i atrevits.

FUSTA, CÀLIDA I ATEMPORAL

Què seria de casa nostra sense la presència de la fusta? És un material càlid, resistent i atemporal. Depenent del seu tipus, acabat i ubicació, podem aconseguir ambients diferents. 

FUSTA I RATÀ PER A MENJADORS MOLT NATURALS

La fusta i el ratà natural conviuen en total harmonia en aquest menjador rústic xic i lluminós. El ratà és una fibra vegetal lleugera, resistent, emmotllable i respectuosa amb el planeta ja que és biodegradable.

MATERIALS NATURALS A L' EXTERIOR

Les fibres vegetals són ideals per decorar porxos i terrasses gràcies a la seva gran resistència, com aquests seients i maceters de vímet. Això sí, has d'assegurar-te que no es moguin perquè no es malmetin. 

FUSTA I FIBRES PER A UNA CUINA CÀLIDA

Quines boniques són les cuines de fusta, ¿veritat? 

 L'omplen de vida, llum i senzillesa.

Comentaris

Encara no hi han comentaris

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dijous Divendres DIssabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Setembre Octubre Novembre Decembre

New Account Register

Already have an account?
Log in instead O Reset password